DPPromotions

Over ons

Showroom

Laat je inspireren in onze showroom
Ontdek ons breed assortiment en maak kennis met de nieuwste trends.

Relatiegeschenken en promotiemateriaal

Wil je je bedrijf graag in de kijker plaatsen?
Wij helpen je graag bij het kiezen van een passend relatiegeschenk of leuk gadget gepersonaliseerd met je bedrijfslogo.

Promotie- & Werkkledij

Met gepersonaliseerde kledij blijf je herkenbaar en creëer je een professioneel imago. Professionele gebruikers kunnen bij ons terecht voor werk -en veiligheidskledij die voldoet aan de voorgeschreven normen.

Bel ons voor advies!
DP Promotions is specialist in kwalitatieve gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotiemateriaal en biedt tevens een uitgebreide collectie promotie- en werkkledij.

Met een leuk gadget zorg je er voor dat je bedrijf top-of-mind wordt én blijft bij (potentiële) klanten. Maak van je medewerkers en klanten ambassadeurs van je bedrijf door hen te verrassen met een origineel relatiegeschenk als blijk van waardering. Kwaliteitsvolle gepersonaliseerde promotie- en werkkledij creëert een professioneel bedrijfsimago.

We hechten groot belang aan een persoonlijk contact met onze klanten. We luisteren actief naar hun vraag, activiteit, doelgroep en budget en werken daarna een voorstel op maat uit. In onze ruime showroom kun je kennismaken met ons uitgebreid aanbod.

Jaarlijks bezoeken wij vakbeurzen in binnen- en buitenland op zoek naar nieuwe trends en originele creatieve ideeëen om onze klanten mee te inspireren.

Op onze website vind je een greep uit de talrijke mogelijkheden. Vind je niet wat je zoekt of past deze niet binnen je budget, contacteer ons en we geven je graag ons persoonlijk advies en zoeken samen met jou naar de beste oplossing.

Wij zijn lid van verschillende beroeps- en netwerkorganisaties zoals BAPP (Belgian Association of Promotions Products) , PSI en BNI.